Servis mobitela ili tableta: Ostali popravci

Osim najčešćim oblicima servisa ekrana i zamjena baterija, mi nudimo i ostale vrste servisa ovisno o obliku kvara na vašem uređaju. Za sve vrste kvara cijena ovisi o vrsti uređaja i modela, te ćete za informaciju o cijenama dobiti pozivom ili slanjem maila koji je dostupan na našem webu.

U nastavku su samo neki od kvarova koje pokriva naš servis:

  • Zamjena utora odnosno konektora za punjenje

Utori odnosno konektori za punjenje jedan su od vrlo čestih kvarova na skoro svakome uređaju zbog svoje osjetljivosti. Ako se vaš mobitel ili tablet sporo ili uopće ne puni, potrebna je zamjena njegovog konektora za punjenje. Vršimo izmjenu utora za punjenje na gotovo svim vrstama uređaja i modela.

  • Zamjena Home tipke

Home tipka je općenito jedna od najčešće korištenih tipki na svim uređajima, bilo da je to mobitel ili tablet uređaj. Čest je slučaj kvara Home tipke, što stvara velike probleme korištenja svim vlasnicima njihovih uređaja. Ako imate sličan problem gdje vam je Home tipka u slabijoj funkciji nego prije ili je u potpunosti neispravna slobodno nam se obratite s povjerenjem.

  • Zamjena zvučnika

Ako ste tijekom razgovora na svojem uređaju primijetili da je zvuk čudniji i izobličeniji potrebna vam je zamjena ušnog zvučnika.

Ista stvar je u slučaju ako više nema zvuka kod dolaznih poziva ili je on čudniji i izobličeniji, to je znak da je otišao veliki zvučnik razglasa na vašem uređaju, te je potreban njegov servis. Ovisno o vrsti njegovog kvara po potrebi ga zamijenimo ili očistimo.

  • Zamjena mikrofona

Sigurno vam se već znalo dogoditi da tijekom razgovora vas teško ili gotovo nikako ne čuje druga osoba. To može biti zbog slabijeg signala, ali i nečeg ozbiljnijeg. Ako vam se ovakva situacija redovito dešava, to je vjerojatno znak da je došlo do mehaničkog kvara u samom uređaju pri čemu je potrebna zamjena mikrofona da bi se ovakav problem riješio.

Za sve ostale upite ili kvarove koje niste pronašli na prethodnoj listi slobodno nam se obratite s povjerenjem i pomoći ćemo dijagnosticirati kvar i savjetovati na koji način riješiti problem s vašim uređajem: info@isupply-croatia.com ili 097 642 3419